Infolinka: 777 593 140   Po-Pá: 9-16
 
 
 
 »  Autokosmetika  »  Mycí pomůcky  »  Utěrky, ručníky, rukavice, aplikátory  »  Utěrka z mikrovlákna 40x60cm 350g
novinka
  • Utěrka z mikrovlákna 40x60cm 350g AMIO-03738
  • Utěrka z mikrovlákna 40x60cm 350g AMIO-03738

Utěrka z mikrovlákna 40x60cm 350g

Objevte novou kvalitu čištění interiéru vašeho vozu s naším mikrovláknem na okna a interiér. Výjimečně měkké a vysoce účinné mikrovlákno bylo navrženo speciálně pro usnadnění udržování interiéru vašeho vozidla v čistotě odstraněním prachu, nečistot a šmouh z oken a jiných povrchů. Vlastnosti: Vysoce kvalitní mikrovlákno: Náš hadřík je vyroben z nejkvalitnějšího mikrovlákna a zajišťuje jemné, a... Celý popis
Výrobce:
 
AM-03738
Kód:
5903293037386
EAN:
skladem
Dostupnost:
80 Kč
66 Kč bez DPH
+
-
Popis Komentáře (0)

Objevte novou kvalitu čištění interiéru vašeho vozu s naším mikrovláknem na okna a interiér. Výjimečně měkké a vysoce účinné mikrovlákno bylo navrženo speciálně pro usnadnění udržování interiéru vašeho vozidla v čistotě odstraněním prachu, nečistot a šmouh z oken a jiných povrchů.

 

Vlastnosti:

Vysoce kvalitní mikrovlákno: Náš hadřík je vyroben z nejkvalitnějšího mikrovlákna a zajišťuje jemné, ale účinné čištění a nezanechává na površích žádné škrábance ani šmouhy.
 Moderní struktura: Díky struktuře mikrovlákna má přípravek dvojnásobnou sílu při pohlcování vody a zachycování nečistot, díky čemuž je čištění rychlejší a efektivnější.
 Univerzální: Perfektní pro čištění oken, palubních desek, kokpitů, dotykových obrazovek, sedadel, plastových panelů, zrcátek a dalších povrchů interiéru automobilů.
 Bezpečné pro povrchy: Spolehlivé mikrovlákno nepoškozuje jemné povrchy, takže jej můžete s jistotou použít na různé prvky interiéru vozidla.
 Antibakteriální: Speciální struktura mikrovlákna omezuje růst bakterií, což pomáhá udržovat vůz čistý a svěží.
 Snadno se udržuje v čistotě: Po použití lze mikrovlákno snadno vyprat v ruce nebo v pračce, čímž si zachová svou účinnost po dlouhou dobu.

 

Naše mikrovlákno je nezbytným nástrojem pro každého majitele vozu, který oceňuje čistotu a péči o interiér vozu.

 Rozměry 40 x 60 cm, gramáž 350 g/m2

Parametry

Tento produkt nemá žádné parametry.

Komentáře k produktu

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Přidat komentář

Soubory ke stažení

Tento produkt nemá žádné soubory ke stažení.
Provozováno na Provozováno na systému NetShops