Infolinka: 777 593 140   Po-Pá: 9-16
 
 
 
 »  Autodoplňky  »  Elektro  »  Nabíječky telefonů  »  Síťová nabíječka 2xUSB-C 40W Quick Charge 230V
+Dárek
novinka
  • Síťová nabíječka 2xUSB-C 40W Quick Charge 230V AMIO-03892

Síťová nabíječka 2xUSB-C 40W Quick Charge 230V

Naše bílá 230V síťová nabíječka se dvěma USB-C vstupy je perfektním řešením pro každého, kdo hledá rychlý a spolehlivý způsob nabíjení svých elektronických zařízení. S celkovým výkonem 40W poskytuje dostatek energie pro současné nabíjení dvou zařízení vybavených porty USB-C, jako jsou smartphony, tablety nebo jiná mobilní zařízení. Klíčové vlastnosti: Dva vstupy USB-C: Nabíječka má dva porty U... Celý popis
Výrobce:
 
AM-03892
Kód:
5903293038925
EAN:
3 - 7 dní
Dostupnost:
417 Kč
345 Kč bez DPH
+
-
Popis Komentáře (0)

Naše bílá 230V síťová nabíječka se dvěma USB-C vstupy je perfektním řešením pro každého, kdo hledá rychlý a spolehlivý způsob nabíjení svých elektronických zařízení. S celkovým výkonem 40W poskytuje dostatek energie pro současné nabíjení dvou zařízení vybavených porty USB-C, jako jsou smartphony, tablety nebo jiná mobilní zařízení.

Klíčové vlastnosti:

  •  Dva vstupy USB-C: Nabíječka má dva porty USB-C, které umožňují současně nabíjet dvě zařízení kompatibilní s tímto standardem nabíjení. Toto je ideální řešení pro lidi, kteří mají několik zařízení, která vyžadují rychlé nabíjení.
  •  Celkový výkon 40W: S maximálním výstupním výkonem 40W poskytuje nabíječka rychlé a efektivní nabíjení přizpůsobené moderním potřebám mobilních zařízení.
  •  Kompatibilita a všestrannost: Nabíječka funguje s celou řadou zařízení s porty USB-C a zajišťuje rychlé a bezpečné nabíjení bez ohledu na značku nebo model.
  •  Bezpečnost především: Vestavěné ochrany chrání před přehřátím, nadproudem a napěťovými špičkami a zajišťují bezpečné a stabilní nabíjení.
  •  Elegantní design: Bílé pouzdro nabíječky se hodí do každého interiéru, domova i kanceláře, a dodává eleganci a funkčnost.

Technická specifikace:

  •  Typ konektoru: 2 x USB-C
  •  Celkový výstupní výkon: 40W
  •  Vstupní napětí: 100-240V AC, 50/60Hz (standardní síťové napětí)
  •  Barva: Bílá
  •  Materiál: Vysoce kvalitní plast odolný proti poškození

 

Naše síťová nabíječka se dvěma 40W USB-C vstupy zaručuje rychlé a bezpečné nabíjení vašich zařízení. Díky své všestrannosti a pokročilé technologii je ideální volbou pro domácí, kancelářské i cestovní použití. Vyberte si naši nástěnnou nabíječku a užijte si spolehlivý zdroj energie pro všechna vaše mobilní zařízení!

Doporučujeme

 
 


Parametry

Tento produkt nemá žádné parametry.

Komentáře k produktu

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Přidat komentář

Soubory ke stažení

Tento produkt nemá žádné soubory ke stažení.
Provozováno na Provozováno na systému NetShops