Infolinka: 777 593 140   Po-Pá: 9-16
 
 
 
 »  Autodoplňky  »  Povinná a doporučená výbava  »  Kanystry  »  Odměrka na tekutiny 1L AMIO-04050
novinka
  • Odměrka na tekutiny 1L AMIO-04050
  • Odměrka na tekutiny 1L AMIO-04050
  • Odměrka na tekutiny 1L AMIO-04050
  • Odměrka na tekutiny 1L AMIO-04050

Odměrka na tekutiny 1L AMIO-04050

S radostí vám představujeme plastovou odměrku, která je nenahraditelným pomocníkem v každé garáži, dílně či zahradě. Tato odměrka, vybavená přehlednou stupnicí do 1 litru, praktickou rukojetí a speciální výlevkou umožňující přesné nalévání, je ideální pro každodenní použití při nalévání různých tekutin. Vlastnosti produktu: Praktická váha: Vybavena přehlednou stupnicí, která usnadňuje přesné d... Celý popis
Výrobce:
 
AM-04050
Kód:
5903293040508
EAN:
3 - 7 dní
Dostupnost:
48 Kč
40 Kč bez DPH
+
-
Popis Komentáře (0)

S radostí vám představujeme plastovou odměrku, která je nenahraditelným pomocníkem v každé garáži, dílně či zahradě. Tato odměrka, vybavená přehlednou stupnicí do 1 litru, praktickou rukojetí a speciální výlevkou umožňující přesné nalévání, je ideální pro každodenní použití při nalévání různých tekutin.

Vlastnosti produktu:

 Praktická váha: Vybavena přehlednou stupnicí, která usnadňuje přesné dávkování tekutin až do 1 litru a zajišťuje přesnost a pohodlí při používání.
 Speciální výlevka: Odměrná hubice zajišťuje přesné nalévání bez rizika rozlití, což se hodí zejména při nalévání tekutin do úzkých nádob nebo nádob.
 Pohodlná rukojeť: Ergonomicky navržená rukojeť umožňuje pevné uchopení a pohodlné ovládání, díky čemuž se odměrka snadno používá.
 Pevná konstrukce: Vyrobeno z vysoce kvalitního plastu, odolného vůči chemikáliím a mechanickému poškození, zajišťující dlouhodobou životnost.
 Univerzální použití: Perfektní pro nalévání vody, čisticích kapalin, oleje, pohonných hmot a dalších kapalin v domácnosti i v průmyslu.

Aplikace:

 Dům a zahrada: Ideální pro použití v domácnosti a zahradě při polití vodou, kapalinou do ostřikovačů, olejem na zahradní nářadí a dalšími kapalinami.
 Kuchyně: Nepostradatelné při přípravě nádobí a výdeji tekutých surovin a nápojů.
 Průmysl: Ideální pro průmyslové aplikace, kde je třeba přesně a bezpečně nalít velké množství kapalin.

Proč si vybrat naši plastovou odměrku na tekutiny:

Naše odměrka je nejen pomůckou, ale také zárukou snadnosti a přesnosti při nalévání různých tekutin. Navržen s ohledem na odolnost, praktičnost a pohodlí při používání splní očekávání i těch nejnáročnějších uživatelů.

Technická data:

 Materiál: Plast
 Barva: Transparentní
 Kapacita: 1 litr

Doporučujeme

 
 


Parametry

Tento produkt nemá žádné parametry.

Komentáře k produktu

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Přidat komentář

Soubory ke stažení

Tento produkt nemá žádné soubory ke stažení.
Provozováno na Provozováno na systému NetShops