Infolinka: 777 593 140   Po-Pá: 9-16
 
 
 
 »  Autokosmetika  »  Mycí pomůcky  »  Kartáče, štětce, kbelíky  »  Kartáč na odstraňování zvířecích chlupů AMIO-04020
novinka
  • Kartáč na odstraňování zvířecích chlupů AMIO-04020
  • Kartáč na odstraňování zvířecích chlupů AMIO-04020
  • Kartáč na odstraňování zvířecích chlupů AMIO-04020

Kartáč na odstraňování zvířecích chlupů AMIO-04020

Představujeme gumový kartáč na čištění zvířecích chlupů z autosedaček, čalounění a dalších čalouněných míst. Jedná se o základní nástroj pro každého majitele domácího mazlíčka, který chce udržovat svůj interiér čistý a eliminovat nepoddajné chlupy a nečistoty. Výhody a vlastnosti produktu: Účinnost pryžových štětin: Speciálně navržené pryžové štětiny účinně sbírají vlasy, prach a další nečisto... Celý popis
Výrobce:
 
AM-04020
Kód:
5903293040201
EAN:
3 - 7 dní
Dostupnost:
63 Kč
52 Kč bez DPH
+
-
Popis Komentáře (0)

Představujeme gumový kartáč na čištění zvířecích chlupů z autosedaček, čalounění a dalších čalouněných míst. Jedná se o základní nástroj pro každého majitele domácího mazlíčka, který chce udržovat svůj interiér čistý a eliminovat nepoddajné chlupy a nečistoty.

Výhody a vlastnosti produktu:

 Účinnost pryžových štětin: Speciálně navržené pryžové štětiny účinně sbírají vlasy, prach a další nečistoty z čalounění bez poškození povrchu.
 Všestrannost použití: Perfektní pro čištění autosedaček, čalounění, koberců, sedacích souprav, pohovek a dalších textilních povrchů doma i v kanceláři.
 Snadné použití: Ergonomická rukojeť poskytuje pohodlné a pevné uchopení, usnadňuje manipulaci s kartáčem a zvyšuje účinnost čištění.
 Hygiena a odolnost: Gumový materiál kartáčku se snadno udržuje v čistotě, stačí jej po použití opláchnout vodou. Kartáč je také odolný a odolný proti opotřebení, což zajišťuje dlouhodobé používání.
 Bezpečné pro všechny povrchy: Jemné pryžové štětiny nepoškrábou ani nepoškodí čalounění, takže je bezpečné pro použití na různých materiálech, včetně kůže a jemných tkanin.

Aplikace:

 Autosedačky: Účinně odstraňuje vlasy a nečistoty ze sedadel, koberců a dalších prvků interiéru vozu a udržuje interiér vozidla čistý.
 Domácí čalounění: Perfektní pro čištění čalouněného nábytku, jako jsou pohovky, křesla, polštáře a koberce, odstranění chlupů domácích mazlíčků a jiných nečistot.
 Kancelář: Pomáhá udržovat čalouněný kancelářský nábytek, jako jsou židle a pohovky, čistý a zajišťuje estetický vzhled kancelářských prostor.

 

Gumový kartáč na čištění zvířecích chlupů z autosedaček, čalounění a dalších čalouněných míst je nezbytnou pomůckou každého majitele domácího mazlíčka. Jeho účinnost, všestrannost a snadné použití činí udržování čistoty jednoduchým a příjemným. Vyberte si náš kartáč a užijte si dokonalou čistotu vašeho auta, domova a kanceláře, bez nepoddajných chloupků!

Parametry

Tento produkt nemá žádné parametry.

Komentáře k produktu

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Přidat komentář

Soubory ke stažení

Tento produkt nemá žádné soubory ke stažení.
Provozováno na Provozováno na systému NetShops