Infolinka: 777 593 140   Po-Pá: 9-16
 
 
 
 »  Autokosmetika  »  Mycí pomůcky  »  Kartáče, štětce, kbelíky  »  Kartáč na čištění ráfků kol dlouhý 50 cm AMIO-04032
novinka
  • Kartáč na čištění ráfků kol dlouhý 50 cm AMIO-04032
  • Kartáč na čištění ráfků kol dlouhý 50 cm AMIO-04032
  • Kartáč na čištění ráfků kol dlouhý 50 cm AMIO-04032
  • Kartáč na čištění ráfků kol dlouhý 50 cm AMIO-04032
  • Kartáč na čištění ráfků kol dlouhý 50 cm AMIO-04032

Kartáč na čištění ráfků kol dlouhý 50 cm AMIO-04032

Představujeme dlouhý kartáč na mytí kol, ráfků a puklic s impozantní délkou 50 cm. Tento kartáč, navržený pro maximální pohodlí a účinnost čištění, umožňuje důkladné a snadné čištění i na těžko dostupných místech. Ideální pro automobilové nadšence a profesionály. Výhody a vlastnosti produktu: délka: 50 cm dlouhý kartáč vám umožní dostat se do hlubokých a těžko dostupných míst a zajistí důkladn... Celý popis
Výrobce:
 
AM-04032
Kód:
5903293040324
EAN:
3 - 7 dní
Dostupnost:
140 Kč
116 Kč bez DPH
+
-
Popis Komentáře (0)

Představujeme dlouhý kartáč na mytí kol, ráfků a puklic s impozantní délkou 50 cm. Tento kartáč, navržený pro maximální pohodlí a účinnost čištění, umožňuje důkladné a snadné čištění i na těžko dostupných místech. Ideální pro automobilové nadšence a profesionály.

Výhody a vlastnosti produktu:

 délka: 50 cm dlouhý kartáč vám umožní dostat se do hlubokých a těžko dostupných míst a zajistí důkladné vyčištění každého zákoutí kol a ráfků.
 Ergonomická rukojeť: Protiskluzová rukojeť poskytuje pohodlí a pevné uchopení, což usnadňuje manévrování s kartáčem a zvyšuje účinnost čištění.
 Vysoce kvalitní štětiny: Odolné, ale jemné štětiny účinně odstraňují nečistoty, bláto, brzdový prach a další nečistoty bez rizika poškrábání povrchu.
 Všestrannost: Perfektní pro čištění různých typů kol, ráfků a poklic, jak hliníku, tak oceli. Skvěle se hodí i pro čištění jiných prvků automobilu.
 Pevná konstrukce: Vyrobeno z nejkvalitnějších materiálů, kartáč je odolný a odolný proti poškození, což zaručuje dlouhou životnost.

Aplikace:

 Pro kola a ráfky: Perfektní pro mytí kol, ráfků a krytů nábojů, účinně odstraňuje veškeré nečistoty a navrací jim původní lesk.
 Detailing vozu: Nenahraditelný v profesionálních detailingových službách a pro lidi, kterým záleží na každém detailu svého vozidla.
 Každodenní péče: Perfektní pro pravidelné mytí vašeho vozu, udržující kola bezvadně čistá.

 

Dlouhý kartáč na mytí kol, ráfků a puklic o délce 50 cm s pohodlnou rukojetí je nenahraditelnou pomůckou každého majitele vozu. Jeho dlouhá délka, ergonomická rukojeť a vysoce kvalitní štětiny zajišťují efektivní, bezpečné a pohodlné čištění. Vyberte si náš kartáč a užijte si každý den dokonale čistá kola!

Parametry

Tento produkt nemá žádné parametry.

Komentáře k produktu

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Přidat komentář

Soubory ke stažení

Tento produkt nemá žádné soubory ke stažení.
Provozováno na Provozováno na systému NetShops