Infolinka: 777 593 140   Po-Pá: 9-16
 
 
 
 »  Autokosmetika  »  Mycí pomůcky  »  Kartáče, štětce, kbelíky  »  Kartáč na čalounění se stěrkou 25 cm AMIO-04034
novinka
  • Kartáč na čalounění se stěrkou 25 cm AMIO-04034
  • Kartáč na čalounění se stěrkou 25 cm AMIO-04034
  • Kartáč na čalounění se stěrkou 25 cm AMIO-04034

Kartáč na čalounění se stěrkou 25 cm AMIO-04034

Představujeme kartáč na autopotahy a jiné povrchy s praktickou stěrkou o délce 25 cm. Tento univerzální nástroj je ideální pro udržování bez poskvrny čistého vozidla a zajišťuje účinné a rychlé odstranění nečistot. Výhody a vlastnosti produktu: Optimální délka: Díky délce 25 cm je kartáč praktický a snadno se používá a zajišťuje přesné čištění všech čalouněných povrchů. Všestrannost: Perfektní... Celý popis
Výrobce:
 
AM-04034
Kód:
5903293040348
EAN:
3 - 7 dní
Dostupnost:
74 Kč
61 Kč bez DPH
+
-
Popis Komentáře (0)

Představujeme kartáč na autopotahy a jiné povrchy s praktickou stěrkou o délce 25 cm. Tento univerzální nástroj je ideální pro udržování bez poskvrny čistého vozidla a zajišťuje účinné a rychlé odstranění nečistot.

Výhody a vlastnosti produktu:

 Optimální délka: Díky délce 25 cm je kartáč praktický a snadno se používá a zajišťuje přesné čištění všech čalouněných povrchů.
 Všestrannost: Perfektní pro čištění autočalounění, koberců, sedadel a dalších textilních povrchů v autě, domácnosti nebo kanceláři.
 Stěrka: Vestavěná stěrka umožňuje efektivní odstranění vody a vlhkosti z čištěných povrchů, což urychluje proces schnutí a zabraňuje vzniku šmouh.
 Pohodlná rukojeť: Ergonomická, protiskluzová rukojeť zajišťuje pohodlí při používání a pevné uchopení, což usnadňuje manévrování s kartáčem a zvyšuje účinnost čištění.
 Odolné štětiny: Vysoce kvalitní odolné štětiny účinně odstraňují nečistoty, prach a skvrny a přitom jsou šetrné k materiálu, což zaručuje bezpečné čištění bez rizika poškození.

Aplikace:

 Čištění autočalounění: Perfektní pro odstraňování skvrn, prachu a jiných nečistot ze sedadel, koberců a dalších textilních prvků interiéru vozidla.
 Udržujte svůj domov uklizený: Perfektní pro čištění domácího čalounění, včetně pohovek, křesel, koberců a matrací, udržuje každou místnost svěží a čistou.
 Kancelář: Perfektní pro čištění čalouněného kancelářského nábytku, jako jsou židle nebo pohovky, pomáhá zachovat estetický vzhled kancelářských prostor.

Souhrn:

Kartáč na auto a jiné čalounění se stěrkou o délce 25 cm je nenahraditelnou pomůckou pro každého, kdo chce mít svůj interiér dokonale čistý. Jeho všestrannost, ergonomický design a vysoká kvalita zpracování zaručují efektivní a bezpečné čištění všech čalouněných povrchů. Vyberte si náš kartáč a užijte si dokonalou čistotu vašeho auta, domova a kanceláře!

Parametry

Tento produkt nemá žádné parametry.

Komentáře k produktu

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Přidat komentář

Soubory ke stažení

Tento produkt nemá žádné soubory ke stažení.
Provozováno na Provozováno na systému NetShops