Infolinka: 777 593 140   Po-Pá: 9-16
 
 
 
 »  Autodoplňky  »  Elektro  »  USB nabíječky, adaptéry  »  Kabel USB-C na USB-C 60W 200cm FullLINK
novinka
  • Kabel 'USB-C na USB-C 60W 200cm FullLINK AMIO-03903
  • Kabel 'USB-C na USB-C 60W 200cm FullLINK AMIO-03903
  • Kabel 'USB-C na USB-C 60W 200cm FullLINK AMIO-03903
  • Kabel 'USB-C na USB-C 60W 200cm FullLINK AMIO-03903

Kabel USB-C na USB-C 60W 200cm FullLINK

Objevte nejvyšší výkon a všestrannost s nabíjecím kabelem USB-C - USB-C, který zajistí rychlé nabíjení a bleskurichlý přenos dat. Perfektní pro zařízení, nabízí bezkonkurenční pohodlí a moderní spolehlivost pro každodenní použití. Klíčové vlastnosti: Napájení: Podporuje napájecí zdroj až 60 W, který lze rychle připojit k počítači, notebooku, smartphonu, tabletu a portu USB-C. Přenos dat: Rychl... Celý popis
Výrobce:
 
AM-03903
Kód:
5903293039038
EAN:
3 - 7 dní
Dostupnost:
103 Kč
85 Kč bez DPH
+
-
Popis Komentáře (0)

Objevte nejvyšší výkon a všestrannost s nabíjecím kabelem USB-C - USB-C, který zajistí rychlé nabíjení a bleskurichlý přenos dat. Perfektní pro zařízení, nabízí bezkonkurenční pohodlí a moderní spolehlivost pro každodenní použití.

Klíčové vlastnosti:

 Napájení: Podporuje napájecí zdroj až 60 W, který lze rychle připojit k počítači, notebooku, smartphonu, tabletu a portu USB-C.
 Přenos dat: Rychlost přenosu dat až 480 Mbps vám umožní rychle a kontaktně přenášet soubory, fotografie, videa a hudbu mezi zařízeními.
 Optimální délka: délka 200 cm je perfektní, která se postará o domácnost, v kanceláři i v areálu. Kabel je dostatečně dlouhý, aby se dal snadno používat, ale je také dostatečně kompaktní, aby byl přenosný.
 Odolná konstrukce: Vyrobeno z nejkvalitnějších materiálů, kabel odolný proti poškození a zamotání. Pevná konstrukce zaručuje dlouhou životnost a při intenzivním používání.
 Bezpečnost: Vybavena pokročilou ochranou proti přehřátí, přepětí a přetížení zajišťuje bezpečné nabíjení a ochranu vašich zařízení.

Proč se vyplatí vybrat si náš kabel?

 Všestrannost: Kompatibilní s celou řadou zařízení vybavených USB-C, včetně notebooků, smartphonů, tabletů a dalších. Nápady na využití moderních technologií.
 Rychlost a kontaktivita: Díky podpoře nabíjení až 60 In a rychlému přenosu dat můžete ušetřit čas a zvýšit produktivitu.
 Pohodlí použití: 200 cm dlouhá a pevná konstrukce zajišťuje pohodlí a odolnost použití v každé situaci, jak doma, tak na cestách.
 Bezpečnost: Pokročilé zabezpečení chrání vaše zařízení před poškozením a poskytuje především jistotu a klid při každodenním používání.

 

Připojení se provádí pomocí kabelu USB-C - USB-C 60W 200cm připojeného k počítači. Objevte nový rozměr nabíjení a přenos dat pro svá zařízení ještě dnes!

Doporučujeme

 
 


Parametry

Tento produkt nemá žádné parametry.

Komentáře k produktu

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Přidat komentář

Soubory ke stažení

Tento produkt nemá žádné soubory ke stažení.
Provozováno na Provozováno na systému NetShops