Infolinka: 777 593 140   Po-Pá: 9-16
 
 
 
 »  Autodoplňky  »  Elektro  »  USB nabíječky, adaptéry  »  Kabel USB-C na Lightning 20W 100cm FullLINK
novinka
  • Kabel 'USB-C na Lightning 20W 100cm FullLINK AMIO-03898
  • Kabel 'USB-C na Lightning 20W 100cm FullLINK AMIO-03898
  • Kabel 'USB-C na Lightning 20W 100cm FullLINK AMIO-03898

Kabel USB-C na Lightning 20W 100cm FullLINK

Představujeme unikátní USB-C - Lightning kabel, vytvořený pro uživatele iPhone, kteří očekávají rychlé nabíjení a spolehlivý přenos dat. Díky technologii Power Delivery (PD) s výkonem 20W se váš iPhone nabije rychleji než kdy předtím. Klíčové vlastnosti: Nabíjení Fast Power Delivery (PD): Podporuje až 20W nabíjení pro rychlé nabití vašeho iPhone, přičemž 50 % nabití dosáhne za pouhých 30 minut... Celý popis
Výrobce:
 
AM-03898
Kód:
5903293038987
EAN:
3 - 7 dní
Dostupnost:
90 Kč
74 Kč bez DPH
+
-
Popis Komentáře (0)

Představujeme unikátní USB-C - Lightning kabel, vytvořený pro uživatele iPhone, kteří očekávají rychlé nabíjení a spolehlivý přenos dat. Díky technologii Power Delivery (PD) s výkonem 20W se váš iPhone nabije rychleji než kdy předtím.

Klíčové vlastnosti:

  •  Nabíjení Fast Power Delivery (PD): Podporuje až 20W nabíjení pro rychlé nabití vašeho iPhone, přičemž 50 % nabití dosáhne za pouhých 30 minut.
  •  Přenos dat: Rychlost přenosu dat až 480 Mbps zajišťuje rychlý a efektivní přenos souborů, fotografií, videí a hudby mezi zařízeními.
  •  Optimální délka: 100 cm, zajišťující pohodlí při používání doma, v kanceláři i na cestách. Kabel je dostatečně dlouhý, aby umožňoval svobodu pohybu, ale dostatečně kompaktní, aby nepřekážel při každodenním používání.
  •  Odolná konstrukce: Vyrobeno z nejkvalitnějších materiálů, kabel je odolný proti mechanickému poškození a zamotání. Pevná konstrukce zaručuje dlouhou životnost i při intenzivním používání.
  •  Bezpečnost: Vybavena pokročilou ochranou proti přehřátí, přepětí a přetížení zajišťuje bezpečné nabíjení a ochranu vašeho iPhonu.

Proč se vyplatí vybrat si náš kabel?

  •  Kompatibilita zařízení Apple: Speciálně navrženo pro práci s telefony iPhone a dalšími zařízeními Apple vybavenými portem Lightning, což zajišťuje optimální výkon a plnou kompatibilitu.
  •  Efektivita a rychlost: Díky technologii 20W Power Delivery a rychlému přenosu dat ušetříte čas a zvýšíte efektivitu své práce.
  •  Komfort používání: 100 cm dlouhá a pevná konstrukce zajišťuje pohodlí při používání v každé situaci, doma i na cestách.
  •  Bezpečnost především: Pokročilé zabezpečení chrání vaše zařízení před poškozením a poskytuje vám jistotu a klid při každodenním používání.

 

Vyberte si kvalitu, výkon a spolehlivost s kabelem USB-C - iPhone PD 20W 100cm s funkcí přenosu dat. Objevte nový rozměr nabíjení a přenosu dat pro váš iPhone ještě dnes!

Doporučujeme

 
 


Parametry

Tento produkt nemá žádné parametry.

Komentáře k produktu

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Přidat komentář

Soubory ke stažení

Tento produkt nemá žádné soubory ke stažení.
Provozováno na Provozováno na systému NetShops